Så jävla söt! =)

image20

Pizza Hut

Kom nyss hem efter en underbart god middag på pizza hut bestående av förrätt, huvudrätt och efterrätt=)
Mina kära föräldrar bjöd mig eftersom jag fyller år imorgon och då hinner vi inte gå ut och äta, jag ska iväg på hockey med Helena och Sara och förhoppningsvis kan jag visa Helena den snyggaste i laget, haha.
Maten var i alla fall jättegod, provade en ny pizza som hette bacon bbq och den var helt okej. Vår kypare, som hette Sukie och var en kille, var ganska seg. Tog ett tag innan vi fick maten men det gör det ju alltid så det var ingen panik.
Nu är jag som sagt hemma och planerar att spendera kvällen framför datan, kan hända att jag sätter på Heartland som börjar nu, jag får se.

"Jag hämtar bestick!!"

30 Januari

Fick sluta skolan tidigare idag, wiie! Har inte gjort mycket efter det, kollat på tv, ätit godis och nu sitter jag här. Slog Helena en pling för inte allt så länge sen, hon var med Jesper, sista gången hon hinner det innan han ska iväg till Tanzania i 2 veckor vilket innebär att han inte är hemma på alla hjärtans dag =( Men men, tror Helena överlever, ska typ kolla på film med henne och Tobbs då, mys!!

Ska strax iväg och möta pappa i centrum, han och mamma planerar något och jag vet inte vad, tror det har något med att jag fyller år imorgon =) På tal om det så är det bestämmt att vi inte ska fira mig på lördag längre, hela min släkt är typ sjuka....


"Jag ringer dig bara för att han ska tro att jag ska komma över till dig"


Gossip Girl

sitter just nu och tittar på Gossip Girl, gillar det verkligen. Tycker det är najs att det går något bra på tv som man kan se. Hinner ändå inte göra så mycket annat på tisdagar efter träningen. Nu kan man sitta framför tv:n och bara ta det lugnt =)
Tycker det är surt att Helena redan sett första säsongen, kan inte prata om Gossip Girl med henne då, vill ju inte att hon ska avslöja något, haha.

Sitter förresten vid pappas dator nu. Han ska inte vara på jobbet på ett tag och därför ska hans dator stanna hemma vilket innebär att jag har fått låna den. Kan ha den i mitt rum och använda den när jag vill =)Love it!
image17

"XOXO Gossip Girl"

29 Januari

Tränade idag efter skolan, känns skönt, speciellt eftersom jag varken hinner träna på torsdag eller fredag. På torsdag fyller jag år och då har jag ingen lust att röra på mig, haha! Ska även på hockey med Sara och Helena, sen på fredag ska helena fira mig =) Vi ska käka hämtmat från N.E.W.S, hyra hostel 2 och käka en massa godis och dricka läsk, kommer bli asmys!

Måste strax städa mitt rum men passade på att använda Jossans data nu eftersom hon inte är hemma, är i romme den lyckosten! Som tur är ska jag dit om en vecka, lääängtar!


"Hej, jag heter Joakim och jag är nykterist"

28 Januari

Hände som vanligt inget roligt i skolan så jag pallar inte skriva något om den.
Efter skolan gjorde jag och Helena Jossan sällskap till båten, skulle egentligen inte köpa något men när jag väl kom dit kunde jag inte motstå deras remmar =) Älskar verkligen dem, skulle kunna köpa en påse med bara remmar och det var typ det jag gjorde. Ska dit i helgen igen, ska handla lite godis till rommeresan.

Kom, precis som alla andra måndagar, just hem från stallet. Fick Tiger igen =) Är nog inte så intressant för er att veta vad vi gjorde där, ni kanske inte ens vet vad allt heter så jag hoppar över den delen. Ska strax ringa till Helena och säga att jag är hemma (läser du det här så är det så att morfar är här och jag ska gå samtidigt som pappa, vilket blir när morfar sticker) Får se vad vi ska göra men jag ska i alla fall ta med mig godiset dit =)

"Så du tänker berätta?" 


Fredag - Lördag

image16

Filmen igår var awsome! Jag älskade den verkligen =)
Det är verkligen ett måste att gå och se den, dock var det lite sorglig men det behövdes för att den skulle bli extra bra. Orkar inte sitta här och skriva hur bra jag tyckte den var, har lite bråttom, min buss går om 50 min och jag ska hinna bli klar innan dess.



Tänkte iaf berätta lite kort om gårdagen. Efter filmen stack jag och Sara hem till Stefan där han och Korn befann sig, vi kollade på när Stefan spelade guitar Hero i ca 3 timmar. Det var faktiskt kul och Stefan var riktigt duktig=)
Spenderade natten där som jag gör ganska ofta, haha. Stefan skulle jobba så han var tvungen att gå upp 9 den stackarn. Jag, Sara och Korn låg kvar och sov till typ 12, sen skulle Sara på dans och jag skulle hälsa på pappa<3

Strax ska jag och Sara åka och kolla på Stefans match, får se vad som händer efter den. Kanske följer med dem hem till Stefan men mamma orkar inte hämta mig och jag kanske inte får ta bussen, kul? Tänker i alla fall inte sitta hemma en lördagkväll, det kan hon ju glömma.

"om jag måste sitta bredvid äckeltanten går jag därifrån"


25 Januari

Slapp dag i skolan idag, slutade klockan halv 1, men det vara bara för att jag skulle åka och hälsa på pappa, sorry att du fick arbeta ensam Pernilla.
När jag skulle hem från pappa skulle jag ta bussen från skärholmen men Johannas pappa körde förbi och då fick jag skjuts hem, tack!=)

Nu ska jag strax dra iväg och träna på friskis innan jag ska på bio och sen ska jag sova hos Stefan.
Imorgon ska jag och Sara kolla på Stefans match, får se om jag åker hem innan. Måste ju käka och stuff så antagligen =)
Nej nu måste jag slita mig härifrån, måste byta om ska gå till bussen om en halvtimme.

"Glenn tar 75 kg i bänkpress, han kommer krossa dig som en fluga!"

24 Januari

Skola som vanligt, fast ingen tyska, faaaan vad glad när jag fick veta det =) Eftersom jag hade håltimme passade jag på att åka hem till Helena för att hämta min väska jag lämnat där. Hon gav mig nycklarna och jag och Pernilla åkte över, knackade på för säkerhets skull och tur var det eftersom både Fredrik och Daniel var hemma. Kändes värsta konstigt att komma dit när Helena inte var men men ändå, haha.
Efter skolan skyndade jag mig hem och fixade middag plus kladdkaka och sen bar det av till friskis, efter friskis fick jag skynda mig till att byta om för att ta bussen till ishallen. Såg matchen med Sara, som vanligt =)<3 Segeltorp vann matchen med 6-0 =) Haha Lärka var där och kollade men han dissade både mig och Sara! Haha.
Fick skjuts hem med Jocke och Stefans pappa drog innan Stefan var klar så jag har ingen aning om hur han kommer hem, hoppas det löser sig bara =)

Imorgon ska jag, Helena, Sara, Tobbs och Madde på bio, ska se I am Legend =)
Plus att det bara är en vecka kvar tills jag fyller år <3

"Asså, jag mår illa!! Nu håller hon på med det där äckliga igen!"

Studiedag!

Får passa på att blogga nu medans Jossan är på träning. Var ledig från skolan idag, igen, men jag ska inte klaga =) Har väl inte gjort så där jättemycket, haha. Har vart hemma hela dagen och bara tagit det lugnt, supermys!
Gjorde varm choklad och kollade på OC och har suttit vid datan. Är i alla fall utvilad till skolan imorgon även om jag känner mig ganska trött just nu, antagligen är jag väl bara seg.
Måste plugga lite sen eftersom min älskade tyskalärare har gett oss läxa =(
Skulle egentligen åkt hem till Stefan men pappa tyckte det var onödigt eftersom jag bara hinner vara där i typ två timmar innan jag måste ta bussen hem, sorry Sara! Men vi kan ta det en annan gång =)

Lite sent!

Har inte bloggat på ett tag, okej typ 2 dagar men ändå. Det beror mest på att jag inte har haft tid och att min data har pajat, måste låna syskonens och de är alltid upptagna.
Måndagen var typ precis som alla andra måndagar, skolan och sen ridning. Ridningen gick faktiskt väldigt bra, ridläraren sa att Tiger aldrig hade gjort en sån fin framdelsvändning, grattis mig! haha
På Tisdagen däremot hände det lite grejer, var i skolan, hade datagrafik för första gången. Det var okej, läraren snackade mest och hon verkade väldigt nervös och eftersom hon är kines så uppfattade man inte riktigt allt.
Efter skolan gick jag hem till Helena där jag även skulle äta. Senare på kvällen skulle jag och Sara kolla på Stefans match i farsta, men den höll vi på att missa tack vare mig. Två minuter innan bussen går skickar Sara ett sms och frågar vart jag är, jag sitter hemma hos Helena och vi spelar data och väntar på mat. Men jag fick skita i den och slänga på mig alla grejer och springa till bussen. Som tur är ligger den väldigt nära men kom på att jag inte har något busskort! Så jag och Sara gick hela vägen hem till mig för att hämta det, sen upp till hagsätra för att ta tunnelbanan till högdalen och därifrån buss.
Även om vi fick springa ganska mycket på vägen kom vi fram till ishallen i tid och kunde se hela matchen, de vann med 6-4 =)

"Vad är det här för tempusform?"
"Samma som jag skulle använda för att beskriva mig, perfekt!"

Helgen

I Lördags var jag hemma hos Stefan och kollade på alla sagan om ringen filmerna =) Sara och korn var också där och vi lyckades faktiskt kolla på alla 3 filmerna på rad, vilket blir ungefär 9 timmar. under filmernas gång tyckte alla att det var kul att kasta kuddar, mindre kul var det för Sara som fick en hel skål chips över sig, haha!
Eftersom filmerna slutade så sent stannade jag över natten och vi började söndagen med att kolla på ännu en film, Kill Bill 2. Nu behöver jag i alla fall inte kolla på 1:an eftersom jag vet hur allt slutar. Åt pannkakor till lunch och sen lite senare stack jag och Sara för att kolla på Stefans hockeymatch. Jocke hade match precis efter så jag bestämde mig för att stanna och kolla på den, spenderade alltså ca 5 timmar i ishallen. Båda förlorade sina matcher så det var ju inte så kul =( 


"älgarna ska ha fett me spö!"

Bussjävel!!

Hade egentligen inte tänkt att blogga något mer idag men jag är bara tvungen att berätta det här.
Jag och Johanna tog bussen till friskis som planerat när bussen bakom helt plötsligt kör in i oss!! Hela vår buss bakruta sprack och vår chaufför stannade inte ens för att kolla hur det var med oss eller rutan. När han väl stannade, som oturligt nog var där vi skulle av, gick han bara ut ur bussen för att prata med den andra chauffören. tyvärr får vi aldrig veta vad som hände eftersom jag och Johanna var tvugna att gå.
Efter passet hämtade Johannas mamma oss och när vi körde förbi stället där bussarna kraschat såg man fortfarande en massa glas på vägen, man kan väl åtminstånde plocka bort det så andra bilar slipper få punka!

"vad synd att vi inte satt längre bak så vi hade kännt lite mer"

18 Januari

idag efter skolan åt jag och Helena lunch på N.E.W.S, hon åt sushi och jag wok =) Satt säkert minst en halvtimme eftersom man får så mycket wok och jag åt nästan allt med pinnar, haha har aldrig varit bra på det men idag gick det hyfsat. Efter det följde jag med Helena till coop, hon skulle köpa chips och läsk till henne och Tobbs, sen tog vi tåget hem. Helena åkte i och för sig vidare till älvsjö men jag gick hem. Kollade på en film som hette typ "bee season" fick aldrig se slutet tack vare min cpstörda bror.
Ska ta och ringa till Johanna och kolla när vi ska träna, antingen kl 5 eller 6, Carro skulle ta 5 men jag vet ínte om jag och Johanna också gör det. Efter jag tränat ska jag i alla fall hem och kolla på let's Dance =)

"Ska du inte skratta åt den gammla gubben?"

LEDIGA!!

var ledig från skolan idag, asnajs! Runt 1 eller något gick jag över till Helena för att hämta min väska. När jag kom fram släppte Thomas in mig och jag frågade om Helena var där uppe och han sa ja, på sitt rum. Trodde jag i alla fall. Jag gick upp i hennes rum men hon var inte där, letade lite på övervåningen innan jag satte på musik i hopp om att hon skulle höra mig. Det gjorde hon inte men efter ett tag kom hon ut från Thomas rum, hade tydligen använt hans data. Haha, antar att han sa att hon var på hans rum. Men men, jag och Helena stack till coop och handlade onyttigheter sen spelade vi lite kort, runt 4 skulle jesper komma över så drog jag hem. Har inte gjort något speciellt sen dess, använder Jossans data eftersom min inte funkar =(

"Satte på musik och trodde du skulle höra mig"


Egg McMuffin & Mcråger på äventyr i skärholmen!

igår när jag och Helena skulle åka till skärholmen gick nästan allting fel! Missade precis 710:an och då tyckte jag att i stället för att vänta en halvtimme på nästa ta 703 som kom om en kvart till fruängen och där byta till 173:an. Helena gick motvilligt med på mitt förslag något som jag önskar nu i efterhand att hon aldrig hade gjort, haha. När vi kom fram till fruängen var vi tvugna att sitta och vänta på 173:an i 10 min och sen när vi väl kom fram till skärholmen hade hela resan tagit en timme (det tar i vanliga fall 1 halvtimme). Jag kan ju inte säga att Helena var så jätteglad på mig men jag försökte kompensera det med en klubba =)
I skärholmen tror jag inte att någonting gick fel, vi gick in på twilfit och hittade snabbt det vi skulle ha och sen fikade vi på mcdonalds. Åh gud vad kul vi hade där, kunde inte sluta skratta för en sekund!
När vi skulle ta bussen från skärholmen till Heron city för att hämta ut våra biobiljetter till "I am legend" kom bussen precis när vi kom till busshållsplatsen, kanske skulle det inte bli några fler misstag trodde jag. Men jag hade fel, eftersom det var så mörkt ute kunde vi inte se vart vi var så helt plötsligt skrek Helena "Res dig upp vi ska av här". Så jag gick av men självklart var det 2 stationer förtidigt så vi fick allt promenera i regnet!
Hämtade i alla fall ut biljetterna utan problem men självklart hade vi precis missat bussen hem så vi fick allt sätta oss och vänta. Under tiden medans vi satt där körde det typ förbi 6 stycken 707:or, gud vad arg jag blev! Sen när vår buss äntligen kom skulle jag ha vart hemma och ätit för typ en timme sen. I centrum skulle jag vänta på mamma så vi kunde gå hem samtidigt, hon sa att hon skulle komma om 5 minuter men jag fick allt stå där och vänta i en kvart. När hon äntligen var klar och vi kommit hem hade pappa köpt fördig kyckling så det gick i alla fall snabbt att äta. Gick sedan över till Helena och gjorde inget speciellt, satt vid datan, tv:n och gjorde annat roligt. Allt gick bra fram tills då jag skulle hem för när jag väl sitter i bilen och är precis hemma kommer jag på att jag har glömt min väska! Måste gå över till Helena och hämta den idag när hon är vaken.
Även om allt inte gick så bra igår hade vi i alla fal kul och det är det som räknas! =D

"Skrattar du åt tanten i rullstol? Du är en hemsk människa!"

Håltimme

Har 3 timmar håltimme just nu, skönt att slippa skolan =)
Skulle haft datagrafik men läraren var sjuk så jag Johanna, Carro och Pernilla tåg tåget hem.
Har nyss ätit lunch och kollar lite på desperate, sitter vid jockes dator och bloggar, min funkar typ inte så jag skulle blogga på Jossans men kom inte in på sidan, fattar ingenting.
Måste snart tillbaka till skolan =( har typ matte och geografi, sen ska vi ha ecdl föreläsning klockan halv 3 eller något, slipper gympan, hurra! Måste dock stanna kvar i skolan när föreläsningen är slut eftersom jag och Johanna ska till friskis och träna och vi hinner inte hem emellan.
 
"Yes, nu kan man åka hem och sova"


14 Januari

Hade tid hos tandläkaren idag klockan 10.20 så jag slapp skolan =)
Eftersom jag i vanliga fall slutar kl 1 tyckte jag inte att det var någon ide att komma till skolan för att vara med på gympan så när jag var klar hos tandläkaren bjöd mamma mig på kinamat.
Kom hem för ett tag sen och kollade på det senaste avsnittet av one tree hill och nu ska jag bara vänta på att Johanna slutar så jag kan få min tyskaläxa, vill egentligen inte ha den men måste göra klart den och den ska in imorgon så.
Senare ska jag sticka iväg på ridning och sen om jag orkar ska jag kolla på Jockes hockeymatch som börjar halv 9 eller något sådant.
Är för örvrigt ledig från skolan på tordag eftersom vi har resursdag, längtar redan!

"Vi gör det här bara för din skull"

12 januari

Idag har jag vart med Helena, som vanligt hade vi askul =) Man kan verkligen inte sluta skratta när man är med dig, haha!
Vi har egentligen inte gjort så jättemycket, mest pratat, sett på tv och suttit vid datan. Jag har väl vart lite osocial mot Helena eftersom jag satt och snackade med kornet typ hela dagen, det var välgit kul men förlåt Helena <3
Käkade middag på pizzerian med Jossan och Helena och det var självklart gott.
 
Helena och jag tog senare en tripp till coop för att köpa onyttigheter, jag var duktigt och inte köpte något men när vi kom hem åt jag både av Helenas godis, jordnötsbågar och drack läsk, nyttigt värre!
Helena drog hem för typ en timme sen och Kornet skulle sova så nu ska jag nog sätta på en film för att sedan sova, god natt!

"Åhnej nu måste jag ju uppföra mig bland folk!"

11 Januari

Hade redovisning i skolan idag, inte dirket kul! Hatar verkligen att redovisa men det gick ganska bra i alla fall.
Fick nytt schema idag och det sög verkligen! Går till fyra varje dag, hur ska jag någonsin orka?
Efter skolan åkte jag till friskis för att träna med Johanna, Carro och Sophia, var ganska jobbigt men jag överlevde, haha.
Efter träningen åkte jag hem för att äta men maten var inte klar så jag fick allt vänta. 
När jag väl fått mat såg jag på let's dance, eller såg och såg, satt vid datan med tv:n på i bakgrunden. Har haft en skön hemmakväll framför tv:n och datan och bara tagit det lugnt. Slog Helena en pling också för att höra lite om Bion vi ska på om två veckor. Ska se I am legend. 
Ska förresten träffa henne imorgon när hon kommit hem från Jesper + lämnat in sin ipod som slutat fungera, bara sådär.

"Jag är klassad terrorist" 

Vad kan man säga?

Såhär blir det om man låter Helena skriva på ens msn, haha!

image15

9 Januari

Bloggen dampade igår därför får jag skriva nu.
Gårdagen var väl inte så speciellt rolig, var i skolan och det var skit som vanligt förutom att jag och Helena lunchade på N.E.W.S, Älska!
Sen hade vi typ världens roligaste geografilektion, har nog aldrig skrattat så mycket, HAHA<3
Skrattade i och för sig inte åt det som läraren sa, lyssnade inte så jag har ingen aning om vad hon pratade om, jag skrattade åt alla Helenas kommentarer! Var tvungen att läsa i den tråkiga geografiboken för att sluta.
Kom sedan hem typ kl 4, fick sluta typ 1 timme tidigare än vanlig så det var najs. Försökte mig på tyskaläxan men gav snabbt upp, stack till Helena istället. Där hade vi en intressant koversation med kornet som kom fram till att jag är missbrukare (?) Fråga mig inte hur för jag har absolut ingen aning.

"Här ser ni aids, vinka nu barn"

8 Januari

Andra dagen i skolan, den var faktiskt hemskare än igår. Vi fick en massa läxor på tyskan, till på torsdag! Kommer aldrig hinna. Andra lektionen var inställd så det var skönt med en extra lång lunch.
Ska tydligen ta foto till en årsbok eller något i skolan, ska komma på ett tema som vi kan klä ut oss till, självklart så har min klass inte kommit på ett skit, haha.
Efter skolan stack jag och Johanna till friskis för att träna, första gången sen lovet och det var faktiskt riktigt kul =)
Kom hem åt middag och duschade och nu sitter jag här vid datan och kollar på desperate, första säsongen och det var ett tag sen jag såg den så.

"Killarna kan vara pimps medans tjejerna är horor"

7 Januari

Första dagen i skolan efter lovet, vad mer kan man säga? Det var hemskt! Längtar redan till nästa lov men vem gör inte det?
Har inte gjort så mycket idag, var på ridningen och hade mental träning. Var faktiskt riktigt kul =)
Ska strax dra iväg på hockey så jag hinner inte skriva så mycket mer.

"Nu har vi flummat väldigt mycket"

5 Januari

Var på hockey med Sara, aj som spelade men Stefan var inlånad som tur var. Fick skjuts med henne dit och sen skjuts av Stefan hem. Matchen var ganska okej och slutade 3-3. Efter matchen åkte jag och Sara hem till mig, Stefan skulle på fest och vi fick inte följa med. När jag hade käkat bestämde vi oss för att åka till skogås och hälsa på Jenniefer, så vi tog reda på hur man kom dit och nästan sprang till bussen.
Väl framme var det skönt att komma in och slippa står ute i kylan, vi pratade en massa och åt godis och sockerkaka. Det var riktigt kul att träffa henne =) Synd att du slutade.

"åh nej jag har blandat två stycken! Varför ska man ha två sockerkakor på samma sida?"


3-4 Januari

Kom hem till Stefan runt 9, han och Sara satt och åt så jag fick kolla på dem innan vi spelade Wii, haha. Spelade bowling och jag vann, en av tre gånger i alla fall *stolt*, var ju tvungen att spela med vänster hand men det var inte direkt svårt.
Sen kollade vi en massa på film, okej vi kollade på två men ändå, American pie - Beta house och Miracle. Båda var faktiskt okej, bäst var väl miracle men det är bara för att det är en hockeyfilm, haha.
Runt 3 gick vi ner i Stefans rum för att sova men det gick inte så  bra, det var bara Sara som var trött. Så efter typ 1 och en halv timme satte vi på Kill Bill. Vi spolade fram tíll det stora slaget eller vad man ska kalla det, eftersom det var så långt jag hade sett filmen och Sara och Stefan hade redan sett den. Självklart blev jag jättetrött och somnade precis när vi hade sett det stora slaget så nu har jag fortfarande inte sett hela filmen. Men men det var i alla fall en hel najs kväll=D
Slog också Helena en pling under kvällens lopp för att snacka lite, hon var hemma hos Tobbs och kollade på skräckfilm och svullade :P

Eftersom jag sov hemma hos Stefan kom jag inte hem förens typ 20 över 3, trodde jag var utelåst eftersom det var låst och jag inte hade någon nyckel, så jag blev jätteglad när Helena ringde och sa att hon var på väg hem och jag kunde möta henne i centrum, värsta tajmingen. Visade sig senare att mamma var hemma men men skulle ju ändå vara med Helena så, hann vara hos henne i typ 45 min för sen skulle jag hem och äta. Tror jag ska tillbaka dit snart. Får se, kanske vill vara hemma och ta det lugnt men det slutar säkert med att jag hamnar hos Helena och jag ska ju inte klaga!

"Du fick mig att framstå som en full fjortis ju!"

3 Januari

Kom nyss in i värmen och tur är väl det, höll på att frysa ihjäl. Har vart med Helena och Tobbs på båten och handlat ton med godis, okej har bara handlat typ 1 kg men det är jälvligt mycket =)
Efter det tog Helena och Tobbs bussen hem till honom och jag skulle ta bussen hem till mig men fick vänta typ en halvtimme(!)0
 När jag kom till centrum mötte jag Jossan och gjorde sällskap med henne hem.

Ikväll ska jag hem till Stefan, det ska bli najs! Sara (såklart) och Kornet ska vara där också, ska spendera natten där och hinner inte skriva något mer idag.

Btw fyller Sanna 17 år idag, GRATTIS =D


"du måste hanlda för minst 50 kronor annars får du aldrig mer följa med!"

2 januari

Idag har jag inte gjort mycket alls och det har varit väldigt skönt med en lugn dag hemma. Pratade lite med "kornet" som Helena brukar säga, haha. Kollade klart på tredje säsongen av Desperate Houswives, så nu är den överstökad.
"kornet" sa runt 12 att han skulle göra en sak och var snart tillbaka, hans snart blev cirka 5 timmar, inte för att det gjorde så mycket, jag kollade ju på Desperate.
Slog Helena en pling för ett tag sen och snackade med henne i cirka 25 minuter. Hon var väldigt orolig eftersom hon måste byta rum medans de fixar golvet i hennes riktiga. Hon har fått "blåa rummet" som ligger precis bredvid köket, men enligt hennes mamma är det ju aldrig någon i köket så. Men får se hur det blir, får väl åka över någon dag och kolla =)

Ska träffa Sara och Stefan imorgon och kanske "kornet" om han inte skulle iväg på bio. Stefan har tydligen ff så det ska bli najs! Hade gärna velat att Helena skulle komma men så blir det inte, tyvärr. Tror vi ska spela Wii eller något, jag får väl antagligen kolla på eftersom min arm fortfarande gör ont! Jävla skitarm säger jag bara.

"Fick panik över rumbytet när jag skulle sova så jag var tvungen att skicka ett sms"

1 Januari

Dagen efter nyår, vad mer kan man göra än att bara ta det lugnt? Det var precis vad jag och Helena gjorde, vi skulle köpa lite godis och chilla framför datan/tv:n. Det första jag gjorde när vi var på väg till coop var att ramla i Helenas trappa, gled flera steg och blev dyngsur! Var tvungen att låna ett par byxor av Helena, som tur var hade hon ett par :P Så nu har men redan ramlat en gång på det nya året, känns verkligen bra, haha.
När vi kom hem från coop chillade vi som sagt framför datan och tv:n. Runt 11 satte jag mig vid datan och Helena satte sig vid tv:n, känner mig fett taskig men hon sa att det var lugnt. Ska nog inte lyssna på henne nästa gång.
Pratade lite med korn men eftersom jag var tvungen att dra hem 12 skulle vi fortsätta vår intressanta konversation när jag kom hem, men jag fick inte använda datan så det blev inget med det, tyvärr.

Vaknade precis av att Sara skickade ett sms, bra är väl det eftersom jag måste börja vända tillbaka mitt dygn. Sitter i mitt rum och håller på att frysa ihjäl, har lindat täcket om mig men det hjälper inte så mycket. Ska snart ta en varm dusch och sedan väntar frukost.

Idag kommer Sara och Stefan hem =) Ska träffa dem någon dag, tror jag. Vi pratade om det igår men det hela vart lite konstigt och vi började prata om lite andra saker istället. Men men någon dag måste vi ju ses även om det inte blir på lovet.

"Åh, hon kommer bli så jävla arg eftersom jag skrev det där sista!"

NYÅR!!

Dagen började med att jag städade (nästan) hela huset eftersom Helena och Sofia skulle komma hit. När jag var klar med det gick jag hem till Helena för att göra mig iordning innan vi skulle käka. Nördade oss lite framför datan innan, haha =)
Runt 7 kom nisse och hans familj hem till Helena och vi åt världens godaste middag, hummer, kräftor, räkor och massa gott :D MUMS!
Gick sedan hem till mig där Sofia och Jossan väntade, kollade på ice age, spelade spel och hade massa kul innan tolvslaget.  Tyvärr hade vi inga smällare och nästan inga grannar var hemma men vi klarade oss med vår pommac och våra tomtebloss. Så jävla kul, hade gärna gjort om det men nästa år ska jag och Helena ut och festa på nyår, hehe.
Har suttit vid datan och pratat med kornerud också, mys! Tycker synd om honom, han är sjuk och kan inte gå
 ut =( Vi ska träffas någon dag när han blir frisk, vet inte vad vi ska göra men det blir säkert kul =)
Just nu sitter jag Sofia, Helena och Jossan framför tv:n så jag kände att jag kunde passa på att blogga. Ska dock sluita nu, hoppas vi ska hitta på ngt annat ;)

S-Saker man kan köpa i en mataffär?
J-Apelsiner, bananer, citroner, dadlar...
H-Dadlar, vem fan tänker på dadlar?


"varför har man en vind men ingen lucka?"

RSS 2.0