Onsdag

Blev en asnajs kväll med Helena :D Började med att knalla till hennes jobb för att tjyva lite fika och sen åkte vi hem till henne där vi drack vin, lyssnade på musik och pimpade naglar inför nyår. Kommer bli så jävla snyggt! :D Avslutade med att spela lite sims också :D Lovely
Och vill ni veta en supergullig grej? Sandra kan gå nu :D Det kunde hon inte sist jag såg henne :O Hahah men tydligen har hon gjort det ett tag :) Så söt! :D

28 December

Nu har jag i stort sett städat klart :) Ska bara bädda sängen, dammsuga och torka golvet men det fixar jag imorgon. Har varit ute och glidit runt lite med bilen också. Måste ju se till att skaffa mitt jädra körkort. Borde börjat för läääänge sen. Nu ska jag hoppa in i duschen för sen efter maten ska jag hem till Helena och pimpa naglar ;D och imorgon kommer älskling hit!! <3 Känns inte som det bara var en vecka sen vi senast sågs.

Tråkigt

Man märker ganska tydligt är jag har tråkkigt. Då bloggar jag alltid lite extra och skriver ingenting egentligen. Inte för att jag brukar göra det. Har inte städat klart mitt rum ännu men jag är inte förvånad. Brukar göra det mesta i sista sekund. Det är ju först då det verkligen behövs.
För att underhålla mig litej har jag lyssnat på musik och klottrat på min whiteboard, kul va? Läst bloggar har jag gjort också, inga intressanta... Just nu känner jag bara för att sova hela dagen imorgon. Har feber och vill att det ska bli onsdag. Då har älskling äntligen tid med mig :) Men har en del saker att fixa imorgon, som vanligt. Och jag måste fixa dem eftersom jag redan skjutit upp dem ett tag. Sista sekunden som sagt.
Den här gulleplutten har jag lekt med ute i snön hela helgen :)
Får nog tvinga mig själv att sova nu innan jag dör av tristess. Det skulle ju inte vara så kul.

Kul..

.. att Johannes har nördat sig med Danne i 2 dagar och knappt har tid med mig....Jaja han kommer om två dagar och jag måste ändå städa nu.

Måndag

Mellandagsrean igår. Det borde vara förbjudet med barn och barnvagnar. Fy fan säger jag bara! Hittade i alla fall ett set snygga underkläder som fick följa med hem och ett par jeans som jag funderar på att lämna tillbaka.
Idag skulle jag ha städat. Älskling kommer ju hit på onsdag!! :D <3 Men än så länge har jag inte börjat och nu blir det csi i 3 timmar ;)

27 December

Idag har jag en dålig dag. Nu måste jag städa mitt rum..yay!

Julafton :D

Firade som vanligt hemma hos morfar och Barbro :D Borde ha varit mer pepp eftersom jag haft så mycket julkänslor men så är det väl alltid. Kul hade vi i alla fall :) Kollade på Kalle Anka (Jävligt jobbigt med en högljudd trettonåring som bara klagade på hur tråkigt det är.... kan inte komma på att jag någonsin gjort det), åt julmat, öppnade julklappar, fikade och sen begav vi oss hemmåt. Kan ju inte vara borta så jättelänge på grund av hundarna. Kom hem och provade alla julklappar, spelade singstar tills jag började gråta av skratt! Det ska vi definitivt göra igen :)
Det var en helt vanlig jul helt enkelt :D
Förutom att jag hade feber och mådde smått illa när jag skulle sova. Men nu mår jag bra och ska nog väcka syrran. Känner för att spela sims :)

24 December

JUL, JUL, JUL :D Har redan öppnat 5 klappar och det blir fler hemma hos morfar sen! :D Nu måste jag leta fram kläder och göra mig iordning!

Snart :D

Nu är det fan snart julafton :D Om 45 minuter ska jag öppna julklappen som jag fick av Helena men innan dess ska jag faktiskt packa upp ;) Imorgon blir det firande hos morfar som vanligt! :D Längtar! <3

23 December

Det är skönt att vara hemma och sova i min egen säng. Älskar att sova i den men det är tomt och tråkigt att sova själv nu för tiden.
Idag har jag lite att fixa. Ska slå in Helenas julklapp som hon ska få senare ikväll, packa upp och plocka undan lite i rummet så det är rent imorgon. Julafton för fan!! :D Men just nu ska jag slappa framför tv:n. Snart kommer pappa hem med lunch. Kyckling med cashewnötter! :D Mums!

Hemma!

Filmen gjorde att sista biten gick snabbt och trots att vi kom iväg försent så kom vi hem i tid :) Har väl varit hemma i ungefär en halvtimme 40 minuter. Har hunnit äta och busa med både Falcon och Sixten :D Nu ska jag bara vänta på att mamma och Zazza kommer hem :) Tror jag ska fuska och öppna julklappen jag fick av älsklings föräldrar, har ju redan öppnat den jag fick av honom :D Och så ska jag kolla på sista avsnittet av morden i Sandhamn.

;D

Yes!! hittade ett eluttag, nu blir det Snabba Cash! :D

22 December

Tänk att det alltid ska vara fel på bussar och tåg på vintern... Sitter i alla fall nästan på rätt buss hem till Stockholm :) Min riktiga buss var 45 minuter sen så fick vänta i 20 i Kalmar och sen fick vi ta en annan buss till Västervik och byta till den jag sitter på nu. Det är inte rätt buss men den tar mig hem i alla fall. Hur lång tid det tar har jag ingen aning om. Som tur är hämtar pappa mig i stan :D
Det känns tråkigt att åka hem samtidigt som det ska bli skönt att träffa familjen, träffa Helena, fira jul och bara slappa :) Dessutom kommer Johannes till mig om en vecka, så behöver inte vänta så länge :)
Det finns absolut inget att göra på bussen och kommer inte kunna använda datan hela vägen eftersom det inte finns några eluttag :(

21 December

Det är redan 21 december. Tiden går verkligen snabbt. Imorgon är det 22 och då åker jag hem till stockholm igen :/ Så idag har älsklingen gått med på att äta kinabuffé :D Ska till och med försöka lära sig att äta med pinnar! :) Båda två är jättehungriga nu så hinner inte hänga här mer. Måste sminka mig och klä på mig ;) Hörs imorgon på bussen hem.

Helgen

I fredags var ju Johannes kusin och hennes kompis här. Blev många goda drinkar, kanske lite för många för mig, haha. Blev både sura, söta, färgglada och många olika smaker :)
I lördags var det julbord som gällde :D Det första för min del, ute alltså. Äter ju alltid julbord på julafton, även om det inte är någon favorit. Men det fanns mycket att äta i lördags så blev väldigt mätt. Det bjöds även på rolig underhållning :) Någon tjej från idol och några lokala komiker typ :) Riktigt roligt var det och älsklings släkt var väldigt trevliga :D
Och sen igår blev det mer släktträff :) Åkte hem till hans farmor och farfar på öland för att äta middag. Det blev kroppkakor för alla utom mig. Jag fick thai :D kommer nog aldrig smaka på kroppkakor... såklart tycker älskling att jag är töntig men det skiter jag i ;D
Nu ska jag avsluta och börja packa. Åker ju hem på onsdag :/

Great

Bakis och julbord ikväll

17 December

Nu är det bara en vecka kvar till julafton! Bara en vecka, kan knappt fatta det! :) Längtar, längtar, längtar. Är verkligen som ett litet barn just nu, haha.
Ikväll ska Johannes kusin och hennes kompis komma över :) Älskling ska blanda lite drinkar och sen ska vi eventuellt gå ut ;) Det blir säkert roligt. Men just nu är jag jättehungrig men jag får ingen mat. Älskling töntar sig vid sin data...... HUNGRIG!!

...

Älskling töntar sig med sitt nya spel, nya dataskärm, nya tangentbord och hans nya headset. Jag sa att han fick, vad ska jag göra nu?

Love

Nu har jag köpt alla mina julklappar, äntligen!!! :D Köpte även en julklapp till mig själv idag. Ett berlockarmband från guldfynd för att stöda bröstcancerfonden :) Har massa såna saker och nu är jag helt kär :D haha.
Längtar så sjukt mycket till julen nu också. Vill såklart inte åka hem från älsklingen men jag har så mycket julkänsla så jag håller på att spricka. Haha. Gud vad jag älskar julen och snön!! :D Och Johannes <3

12 December

Har bara tid att hänga här när älsklingen nördar sig, vilket han gör nu.... Han har redan köpt sitt töntiga wow, ett headset för hur mycket som helst och nu sitter han och kollar på en tv som han ska ha till datan, suck!
I fredags var vi i alla fall ute och käkade middag :) Blev buffé på o'learys och det var hur najs som helst! Massa pommes med aioli och så revben, mums! Pappa blev lite avis, haha. Igår var vi och bowlade med Julia, Gustav, hans föräldrar och hans pappas mcgäng :) Och gissa vem som vann? Haha som Helena sa "stockholmaren som flertalet gånger bowlat med mig måste väl självklart ge lantisen spö?" Och så rätt hon hade :D Första serien vann jag med 123 mot 46, haha. Stackarn! Andra serien gick lite bättre för honom men jag vann ändå :D
Nu ska jag avsluta, vi ska in till "stan" och kolla på julklappar :D

7 December

Tänk igår var det exakt 3 år sen jag började blogga. tiden går visst snabbt. just nu sitter jag i johannes rum och tråkar medans han installerar sitt töntiga nya world of warcraft. Har nog tagit minst en timme.... Nu får jag i alla fall välja precis vad jag vill att vi ska göra, kanske ska välja något som jag vet att han kommer hata? Bara för att vara lite elak sådär, haha.
Förresten så har de konstigt godis här

Kalmar

Har inte haft tid att blogga sen jag kom hit i fredags. Har egentligen inte tid nu heller, ska in till "stan" och kolla i lite affärer. Tänkte bara titta in här och skriva att jag har kul men allt är sååå litet, haha. Har redan berättat om Biostaden för Helena och hon asgarvade :) Nej nu blir det frukost!

Idag har jag..

* Handlat julklapp till Johannes :)
* Packat klart allt jag ska ha med mig imorgon (minus datorn som jag packar ner innan jag hoppar i säng)
* Städat mitt rum (Mamma ska dammsuga åt mig)
* Övningskört till morfar och visat upp Falcon :) (Får mig att längta supermycket till jul!!)
Sen har jag även hunnit med lite andra saker också :) Precis som alla andra torsdagar har jag varit i stallet och ridit. Red söta Yatzy ute i snön :) Jag har kollat på criminal minds och spelat gin rummie med Jossan och Alex :)
Nu ska jag kolla på csi och krypa ner under täcket. Klockan ringer 06.30 imorgon....

Idag ska jag..

* Handla julklapp till Johannes
* Packa klart
* Städa mitt rum
* Övningsköra
* Åka till morfar och visa upp Falcon

Kvällsnöjen

Sitter på mitt rum och gör egentligen ingenting. småglor på tv och väntar på att klockan ska bli 2. Då börjar special victims unit. Är inte speciellt trött men planerar alltid att sova till bra tv :) och även om jag oftast vill se klart hela avsnittet är inte det alltid fallet. klockan 03.00-04.45 är det psych :) Har sett avsnitten men det spelar ingen roll. Imorgon, eller egentligen idag, ska jag åka till skärholmen med mamma. Måste köpa en julklapp till Johannes. Sen ska jag packa klart (åker på fredag!!), städa mitt rum och rida :) Sen blir det en lugn hemmakväll med familjen innan jag lämnar stockholm i nästan 3 veckor. Hur ska det gå?

1 December

Idag skulle jag ha öppnat första luckan på chokladkalendern, om jag hade fått någon. Jag och Jossan har fått varje år, ibland två. Nu har vi ingen :O Men tror vi får en senare idag eller möjligtvis imorgon. Mamma vet att Jossan inte kommer bli glad utan en, haha.
än så länge har jag inte gjort någonting förutom att passa Falcon :) Har lite saker som jag måste göra, bland annat packa. Men det hinner jag göra lite senare, som vanligt. Ska iväg och hämta datorn idag också, så förhoppningsvis kan jag spela sims ikväll :D

RSS 2.0