27 April

Har som vanligt varit inaktiv med mitt skrivade här.. Sen sist har jag nog inte gjort så jättemycket. Jobbade i måndags och sen hängde jag lite med CJ :) Blev bjuden på bio av älskling på kvällen, kollade på red riding hood och det var faktiskt riktigt bra :) Umgicks med honom på tisdagen tills han drog till jobbet och åkte dit sen när han kommit hem igen :) Spenderade större delen av dagen med honom idag igen, tror inte vi hinner ses förens på måndag igen på grund av att vi båda jobbar och Helena kommer ju hem imorgon! Så på fredag ska vi nog simsa och snacka skit, som jag längtat!! :D

24 April

Idag har jag varit med familjen och hälsat på farmor :) Blev en snabbvisit eftersom mamma skulle jobba och jag köra hem. Tar sin lilla tid från torshälla.
Har mest pluggat sen jag kom hem men även städat upp i mitt rum. Hoppas på att älskling kommer hit imorgon :) Har knappt hört av honom på hela helgen :( Nu ska jag hoppa i mina sovkläder och krypa ner i sängen. Ska kolla ikapp lite serier innan jag somnar. Jobb imorgon mellan halv 10 och halv 4. Blir nog kul eftersom det är med Jeanette :) Även om jag hellre legat en stund i solen.

22 April

Lön igår vilket innebar en mysig shoppingrunda med älskling idag :D Sen påskmat hos oss eftersom han inte får någon hemma (Man orkar ju inte fixa sånt till sig själv) och sen drog han för att nörda sig med Danne, vilket betyder att vi inte kommer ses på hela helgen. Inte så jäkla farligt ändå, det blir lördag och söndag bara, tror han kommer hit på måndag :) Imorgon har jag ändå planerat massa saker som jag måste göra och på söndag är det påsklunch med pappas släkt hos farmor :)
Det är skitkallt i mitt rum (Mamma stängde inte fönstret ordentligt igår vilket jag upptäckte först för ett tag sen :( )så ska röja undan i sängen och sen krypa ner under täcket :D Behöver sova så det passar utmärkt :)

21 April

Dagen har varit konstig men helt jävla underbar! Började med jobb mellan halv 7 och kvart i 3, gym en stund och sen stress för att hinna till CJ och dra på AIK matchen. Då gick allt fel... skulle måla naglarna men det blev skit, kom iväg alldeles för sent och nagellackborttagningsmedlet jag hade med mig läckte i väskan. Allt luktar nu jättegott (NOT) och godiset jag köpt till älsklingen är nog rätt äckligt... skulle lagt det i ett påskägg men hann inte köpa ett....
Matchen var i alla fall helt underbar!! :D Åkte med CJ, hans föräldrar och kompisar till dem :) Satt i vippen och fixk gratis mat, dricka och fika ;) Helt fantastiskt! Men det allra bästa var ju att AIK vann med 2-0!! Så jävla glad!! <33
Ska hoppa ner i sängen nu och vänta på älskling :) Dock sover jag nog när han väl kommer hem, hehe.

20 April

Fick faktiskt lite färg trots att jag smörjde in mig då jag solade :) Har dock inte hunnit vistas mer i solen på grund av jobb... sista passet för veckan imorgon :) Skulle börjat halv 11 men får börja halv 7 istället. Jobbigt att gå upp men hinner på AIK matchen sen på kvällen :D Ska dit med CJ och hans föräldrar och käka och sånt innan, de har ju såna där vip biljetter :D
Förhoppningsvis kommer lönen imorgon så det blir shopping med älskling på fredag :) Nu måste jag hoppa ner i sängen och försöka sova, klockan ringer kvart i 6 imorgon, jippi!!

18 April

Börjar inte jobba förens halv 3 idag så har suttit och solat i lite över en timma :D skönt att man i alla fall hinner njuta lite av det fina vädret. Nu blir det dusch och sen ska jag ut och övningsköra en stund.

17 April

Just nu har jag verkligen tråkigt, är på dåligt humör och mår dåligt. Great!
Har jobbat hela dagen, skittråkigt på grund av vädret, vill vara ute i solen! Vill att älskling ska komma hit så jag slipper sova ensam men verkar som han måste jobba alldeles för länge :(

16 April

Ledig igår och underbart väder! :D Spenderade den första delen av dagen inne i stan med älskling :) Tog emot att åka hem för att övningsköra, hade hellre stannat ute i solen.
Nu är det i alla fall slut på ledigheten för ett tag. De flesta har påsklov och ledigt nu i veckan men jag ska jobba. Lördag-Torsdag. Men sen är jag ledig hela helgen :) Dags att röra på sig mot jobbet nu istället för att dega här.

;)

Är trött som bara den efter jobbet och träningen men ska hålla mig vaken tills älskling kommer hem från jobbet :) Sitter hemma hos honom och väntar nu, tror han slutar 11 men man vet inte alltid. När han kommer ska vi i alla fall äta chokladdoppade jordgubbar som jag fixade tidigare idag. Vi firar ju 8 månader idag och jordgubbar är ju jävligt gott! :D Tog med mig lite gott från jobbet också, bara för att :)

14 April

14/8-10 <3
Har varit kind of busy sen senast. I måndags gjorde jag samma sak som de flesta måndagar, jobbade mellan halv 1 och halv 7 och sen drog jag till gymmet. Det sistnämda var ju faktiskt ett tag sen , i alla fall en måndag. Efter det körde jag lite i stan med pappa :)
Tisdagen var en lååång dag. Gick upp klockan 6 för att köra halkbanan vid 07.45. Gick hur bra som helst och nu har jag det överstökat :) Hämtade Johannes på hemvägen och umgicks med honom tills han drog till jobbet. Sen var det bara att fixa sig och så småningom dra till syrrans studentskiva på pure. Absolut inte samma drag som på min egen men det var riktigt kul :) blev lite dans i nyktert tillstånd till och med :)
Myste med älsklingen hela dagen igår innan jag drog iväg på den tråkiga riskettan...hatar jobbiga, korkade fjortisar i chockrosa och gröns kläder med rödfärgat hår i två bollar på huvudet! nu måste jag dammsuga eftersom mamma var snäll och köpte nya harry potter filmen åt mig <3 sen blir det jobb och träning innan jag drar hem till älskling :)

10 April

Söndag idag, vilket betyder sista dagen på veckan att chilla för imorgon är det måndag och jobb som gäller...
Har väl inte gjort något megakul. Johannes drog imorse vid 11 :( Sen har jag mest pluggat teori, övningskört och slappat vid tv:n. Helt okej för en söndag :) Är ganska trött så ska lägga mig i sängen så fort csi börjar och sen ska jag sova. Börjar i alla fall inte förens halv 1 imorgon :)

8 April

Åkte till älsklingen igår efter jobbet och träningen och spenderade natten där :) Spenderade även hela dagen idag med honom :) Åkte till Kista och kollade i lite affärer (han gillar att shoppa som tur är) och sen myste vi mest runt hemma hos honom och kollade på film :)
Åkte väl hem runt 7 och har inte gjort ett piss sen dess. Sitter i mitt rum nu och har sjukt tråkigt. Verkligen en rolig fredagkväll... kom inte ens ihåg att det var fredag förens jag såg på facebook att alla skulle ut. Deprimerande....
Får väl sätta på en film och hoppas på att jag somnar snart (Går väl sådär, har inget emot att sova ensam men nu för tiden föredrar jag sällskap. Ska nog hämta Sixten så jag inte blir helt ensam). Ska jobba imorgon mellan halv 9 och 17. Kul lördag. Älskling kommer i alla fall hit efter så jag har lite att se fram emot!

(:

De här underbara blev mina för endast 99 kr!! :D
Ska nog inviga dem på syrrans studentskiva på tisdag!

6 April

Jobbade imorse så är rätt trött just nu. Väntar på att Johannes ska komma hit :) Kanske borde städa upp lite i mitt rum innan ? Orkar egentligen inte.....
När han sen drar till jobbet ska jag köra och sen träna med mamma  so there har ni hela min dag :) haha

5 April

Har haft en mysig dag med älskling idag :) Gick till solna centrum för att kolla i lite affärer måste ha ett par nya solglasögon och vill ha en massa nya kläder!
Vet egentligen inte alls varför jag gick in här, har inget intressant alls att skriva om.... Mina nya skor har kommit och jag älskar dem!! :D Och så ska jag jobba mellan 6.30-10.30 imorgon.....

3 April

Var ju sådär lagom kul att gå och jobba idag. Hade hellre legat kvar i sängen med älsklingen hela dagen :D Dock kommer det ju kännas jävligt najs när alla cash ramlar in på kontot om sisådär 3 veckor :D
Har inte hunnit göra så enormt mycket förutom att jobba idag. Drog hem till CJ och kollade på AIK matchen :D Är glad för att det inte blev förlust men arg för att det blev 0-0 och för att det var en ganska seg match... Nu sitter jag i älsklings lägenhet och väntar på honom :) Ska kolla csi om 15 och så har jag bullar och läsk i kylen så det kanske inte blir så hemskt trots allt :D  sist blev jag ju i och för sig ganska skraj, haha. Brukar bli så när jag kollar på läskiga csi-avsnitt ensam i en lägenhet. Lite skillnad på det än att sitta ensam i mitt rum. Då är jag ju ändå inte helt ensam eftersom resten av familjen är hemma :) Men men, jag klarar mig nog :)

2 April

Hade tänkt chilla hemma igår men så blev det inte. Åkte till Olearys med CJ för att hälsa på älsklingen på jobbet :) Käkade lite och fick Johannes att fixa en drink till mig :) Stannade bara till kvart över 11 eftersom jag skulle upp tidigt idag och skriva högskoleprovet. Sådär lagom kul. Slösat bort hela lördagen och vet inte om jag orkar göra något ikväll. Ska kanske till Axel på fest men ska jobba halv 10 imorgon, så kanske inte orkar.
Pratade nyss med Helena och Tobbe en stund :) De har precis kommit fram till Vietnam och har haft det superkul i Kina ;)

RSS 2.0